Toimitus- ja maksutavat

Petpower Outlet- kuluttajaverkkokaupassa

Lähetykset toimitetaan koon ja painon mukaan luokiteltuna osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon,  Matkahuoltoasiamiespisteeseen tai kotiovellesi. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Toisen henkilön lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistuksen lisäksi valtakirja.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 

Maksutavat:
Verkkopankkimaksut:

Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja
S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Nouto Matkahuollosta – 5,90€ alkaen

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi  Matkahuoltoon tai Matkahuoltoasiamiespisteeseen . Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Antaessa osoitteen tilaajan tietoihin voit valita haluamasi noutopisteen. Toimitusmaksut ovat lähetyksen painoon sidoksissa. Matkahuollon- ja pakettipisteen- noutopaketeissa on samat toimitusmaksut.

Yli 49 € tilaukset ilman toimituskuluja.


Nouto Matkahuollon Pakettipisteistä- 5,90€ alkaen

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuoltoasiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, Siwat, Valintatalot, määrätyt R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Matkahuollon palvelupisteverkosto on maan kattavin ja siihen kuuluu 1 200 toimipistettä ympäri Suomen.
 

Yli 49€ tilaukset ilman toimitusmaksuja.

Matkahuollon Lähellä-paketin enimmäismitat:

- lähetyksen enimmäistilavuus 0,5 m³
- lähetyksen enimmäispaino 30 kg
- lähetyksen enimmäispituus 1,5 m
- kolmen ulottuvuuden enimmäispituus 240 cm (pituus + leveys + korkeus)
- yhdessä lähetyksessä enintään 5 pakettia

Mitat ylittävät Matkahuolto Lähellä -paketit toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Toimitus kotiovellesi- 10,50€ alkaen
Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.
Yli 99 € tilaukset ilman toimituskuluja kotiovellesi.