AnjuBeautBI-PHASEtakunavaussuihke_P004489_1.jpg
alk. 16,95 €
alk. 113,00 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beautè BI-PHASE pikaselvityssuihke selvittää takut helposti ja nopeasti. Tuote on kehitelty erityisesti herkästi takkuuntuvalle turkille ja se soveltuu kaikille roduille.

Anju Beautè BI-PHASE pikaselvityssuihke selvittää takut helposti ja nopeasti. Tuote on kehitelty erityisesti herkästi takkuuntuvalle turkille ja se soveltuu kaikille roduille.

Tämä antistaattinen pikaselvityssuihke perustuu tuplavaikutteiseen emulsioon, joka koostuu kosmeettisista silikoneista ja vedestä. Se selvittää takkuisen turkin helposti ja nopeasti kiskomatta pohjavillaa. Myrkyttömänä ja allergeenittomana se ei jätä turkkiin hajuja eikä tahroja ja se on täysin turvallinen käyttää. Silikonien ja veden yhdistelmä vaikuttaa syvällä hiussuomuissa selvittäen, pehmentäen ja tehden turkin harjauksesta ja trimmauksesta helpompaa, samalla kosteuttaen turkkia ja lisäten sen kiiltoa.

BI-PHASE-selvityssuihketta voidaan käyttää kuivaan tai osittain kosteaan turkkiin niin usein kuin tarvitaan, mieluiten ennen shampoo pesua, jotta turkin trimmaus helpottuisi. Suosittelemme säännöllistä käyttöä pesukertojen välissä harjauksen aikana, jotta takkuja ei pääsisi syntymään.

Anju Beautè suosittelee käyttämään BI-PHASE selvityssuihketta säännöllisesti pesukertojen välissä harjuksen aikana vähentääksesi takkuja.

Käyttöohjeet:
Ravista ennen käyttöä, suihkuta mieluiten kuivaan turkkiin ja anna tuotteen imeytyä ennen harjausta. Voidaan käyttää myös kosteaan turkkiin ennen kuivausta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €