AnjuBeautCREMERINSEhoitoaine_P004473_1.jpg
alk. 17,50 €
alk. 70,00 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beauté CREME RINSE hoitoaine antaa turkille kiiltoa sekä kosteutta ja se soveltuu myös vahingoittuneille turkeille.

Anju Beauté CREME RINSE hoitoaineella on erittäin kosteuttava, pehmentävä ja selvittävä ominaisuus. Se antaa turkille kiiltoa ja tekee turkin trimmauksesta helpompaa latistamatta turkkia ja se helpottaa harjaamista.

Huipputeknologiset polymeerit vähentävät hiussuomujensähköistymistä samalla kosteuttaen niitä. Anju Beauté CREME RINSE hoitoaineen luonnollisen hoitava vaikutus on pitkäkestoinen ja se säilyttää turkille ominaisen elastisuuden. Shea-voin ja vehnänalkion pehmentävien, suojaavien ja uudistavien ominaisuuksien ansiosta tuote on erinomainen kuivalle ja vahingoittuneelle turkille. Se jälleenrakentaa hauraita ja kuivia hiussuomuja hoitaen niitä syvältä ja samalla vähentäen sähköisyyttä. Turkista tulee pehmeä ja kiiltävä.

Anju Beauté suosittelee käyttämään CREME RINSE hoitoainetta minkä tahansa shampoomme jälkeen antamaan turkille maksimaalista pehmeyttä ja kiiltoa.

Käyttöohjeet:
Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €