AnjuBeautDIAMANTvarishampoo_P004443_1.jpg
alk. 17,50 €
alk. 70,00 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beautè DIAMANT värishampoo syventää vaaleiden ja harmaiden turkkien väriä ja kiiltoa.

Anju Beautè DIAMANT värishampoo syventää vaaleiden ja harmaiden turkkien väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo soveltuu kaikille vaalea-, harmaa-, sini- ja valkoturkkisille roduille.

Väriä syventävä vaikutus on peräisin amfoteerisista tensioaktiivisista aineksista, jotka auttavat hiussuomuja avautumaan ja säilyttämään värinsä pesun aikana, ja taas sulkeutumaan kuivausprosessissa. Provitamiinien ansiosta shampoo ei kuivata turkkia - vitamiinit edistävätturkin kosteustasapainoa ja kiiltoa. Kamomilla taistelee keltaisuutta vastaan, erityisesti sille alttiilla alueilla. Säännöllisesti käytettynä auttaa turkkia säilyttämään ominaisen värinsä.

Anju Beautè DIAMANT- shampoota voidaan käyttää laimentamattomana alueille, jotka ovat altistuneet keltaisuudelle. Sen annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua. Voidaan käyttää yksistään, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa.

Käyttöohjeet:
Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin. Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €