Anju Beauté EBENE mustille/tummille turkeille

AnjuBeautEBENEmustilletummilleturkeille_P004454_1.jpg
alk. 17,50 €
alk. 70,00 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beauté EBENE on värishampoo, joka syventää mustan turkin kiiltoa ja väriä.
Anju Beauté EBENE on värishampoo, joka syventää mustan turkin kiiltoa, väriä ja auttaa taistelemaan punaisia sävyjä vastaan. Se sopii kaikille tumma- ja mustaturkkisille roduille.

Anju Beauté EBENE -shampoo onkin kehitetty erityisesti korostamaan kiiltoa mustissa tai enimmäkseen mustissa turkeissa. Väriä korostava vaikutus syntyy amfoteerisista tensioaktiiveista, jotka auttavat luonnollisia pigmenttejä imeytymään ja lukittumaan syvälle hiussuomuihin. Aloe Vera sisältää runsaasti luonnonmukaisia happoja ja sillä on anti-radikaalisia ja anti-oxidanttisia vaikutuksia. UV/B-suoja auttaa suojaamaan turkkia ja taistelemaan punaisia sävyjä vastaan. Provitamiinit lisäävät kiiltoa ja kosteutusta. Käyttämällä EBENE -shampoota säännöllisesti lemmikkisi säilyttää kiiltävän turkin ja intensiivisen mustan värin.

Anju Beauté EBENE -shampoota voidaan käyttää laimentamattomana punertaville alueille, ja sen annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua. Voidaan käyttää yksistään, tai jälkimmäisenä tuotteena turkintrimmauksessa.

Käyttöohjeet:
Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin.
Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €