Anju Beautè JOJOBA SPRAY korjaava suihke

AnjuBeautJOJOBASPRAYkorjaavasuihke_P004493_1.jpg
alk. 15,10 €
alk. 100,67 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beautè JOJOBA SPRAY korvaava hoitosuihke elvyttää ja kosteuttaa kuivaa ja vahingoittunutta turkkia.

Anju Beautè JOJOBA SPRAY korvaava hoitosuihke elvyttää ja kosteuttaa kuivaa ja vahingoittunutta turkkia. Se sisältää luonnollisia ravitsevia jojobaöljyn uutteita sekä suojaavia ja anti-radikaalisia B5-, B6- sekä E-vitamiineja. Sisältää myös UV/B-suojan, joka auttaa taistelemaan punaisia sävyjä vastaan.

Anju Beautè JOJOBA SPRAY imeytyy välittömästi hiussuomuihin säilyttäen tai palauttaen turkin luonnollisen kosteustasapainon, ilman rasvaista tunnetta. Se antaa kosteutusta, pehmeyttä ja kiiltoa turkille. Suihkutetaan kuivaan turkkiin kylvyn jälkeen. JOJOBA SPRAY -suihketta voidaan käyttää uudistavana hoitona ongelmaturkille, se edistää myös turkin kasvua. Vanhemmat, hyvin kuivaturkkiset lemmikit sekä kuivassa huoneilmassa elävät sisäkissat ja -koirat hyötyvät tuotteen korjaavista ja kosteuttavista ominaisuuksista.

Anju Beautè suosittelee käyttämään tuotetta hoitona niin, että CACHEMIRE- shampoota käytetään ensin ja sitten JOJOBA SPRAY- suihketta tehostamaan turkin kosteutta, pehmeyttä ja kiiltoa.

Käyttöohjeet:
Suihkuta reilusti kaikkialle puhtaaseen kuivaan turkkiin.
Anna tuotteen imeytyä hetken ja harjaa läpi kevyesti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €