AnjuBeautOPTIMUMCAREhoitoaine_P004474_1.jpg
alk. 17,50 €
alk. 70,00 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beautè OPTIMUM CARE hoitoaine antaa kiiltoa ja pehmentää lemmikin turkkia. Tuote sopii kaikille roduille ja turkkilaaduille. OPTIMUM CARE hoitoaine vähentää turkin haurastumista ja ylläpitää sen elastisuutta. Se korjaa ja suojaa h...

Anju Beautè OPTIMUM CARE hoitoaine antaa kiiltoa ja pehmentää lemmikin turkkia. Tuote sopii kaikille roduille ja turkkilaaduille.

OPTIMUM CARE hoitoaine vähentää turkin haurastumista ja ylläpitää sen elastisuutta. Se korjaa ja suojaa hiussuomuja tyvestä latvaan sekä vähentää sähköisyyttä, tarjoten samalla pitkäkestoisen rauhoittavan vaikutuksen. B5-provitamiini korjaa turkkia ja estää hiussuomujen kuivumista ja haurastumista. Ravitseva ja suojaava vehnänalkio auttaa pitämään turkin elinvoimaisena, taipuisana ja kiiltävänä. OPTIMUM CARE -hoitoaine kosteuttaa turkkia syvältä kuitenkaan latistamatta sitä, joten se sopii hyvin sekä ohuille että tuuheille turkeille.

Anju Beautè suosittelee tuotetta shampoopesun jälkeen käytettäväksi hoitoaineena ohuelle tai tuuhealle turkille. Se ei vahingoita turkin luonnollista rakennetta ja kiiltoa.

Käyttöohjeet:
Sekoita veteen suhteessa 1:5 ja levitä kaikkialle kosteaan turkkiin.Vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €