AnjuBeautVITALITEPOILSDURSshampoo_P004414_1.jpg
alk. 16,45 €
alk. 65,80 € / litra
 Valitse koko ml
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Anju Beauté VITALITE POILS DURS shampoo on suunniteltu karkeakarvaisille koirille.
Anju Beauté VITALITE POILS DURS shampoo on erinomainen luonnon aktiivisiin ainesosiin perustava shampoo, joka on suunniteltu karkeakarvaisille koirille. Se puhdistaa turkin syvältä pehmittämättä sitä ja säilyttämällä sen huippukunnossa, samalla kun kasviperäiset uutteet tarjoavat virkistävän käyttökokemuksen.

Panamapuun uute suojaa ja kosteuttaa ihoa. Vitamiinipitoinen lime ylläpitää turkin ominaisrakennetta säilyttämällä sen karkeuden, samalla kun sen supistavat ja kiinteyttävät ominaisuudet antavat turkille sille ominaisen jäykän ulkomuodon. Provitamiinit lisäävät ekstrakiiltoa ja kosteutta turkkiin. Anju Beauté VITALITE POILS DURS shampoo on ihanteellinen tuote terriereille ja muille karkeakarvaisille roduille.

Anju Beauté suosittelee, että tuotetta käytetään terveelle karkealle turkille. Jos iho vaatii hoitoa toisella sarjamme tuotteella, on hyvä käyttää Vitalite Poils Durs- shampoota vasta viimeisenä.

Käyttöohjeet:
Levitä kaikkialle kosteaan turkkiin, vaahdota hyvin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €