Earthborn Holistic Meadow Feast koiranruoka 12kg

EBHMeadowFeastLamblammas12kg_P006971_1.jpg
69,00 €
5,75 € / kg
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto Salon varastolta: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
 Earthborn Holistic Meadow Feast koiranruoka on viljaton ja gluteeniton ravinto, jossa lammas pääraaka-aineena antaa koirallesi korkealaatuista proteiinia ja rasvaa. Earthborn Holistic Meadow Feast- koiranruoka soveltuu koiran kaikkiin elämänvaiheisiin.

 Earthborn Holistic Meadow Feast koiranruoka on viljaton ja gluteeniton ravinto, jossa lammas pääraaka-aineena antaa koirallesi korkealaatuista proteiinia ja rasvaa. Earthborn Holistic Meadow Feast- koiranruoka soveltuu koiran kaikkiin elämänvaiheisiin. Lampaanlihajauho (>25%), herne, Tapioca, Canola-öljy (säilötty tokoferoliseoksella, luontainen E-vitamiinin lähde), herneproteiini, hernekuitu, pellavansiemen, luontaiset aromit, mustikkakuitu, karpalokuitu, omena, mustikka, porkkana, pinaatti, karpalo, suola, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, L-karnitiini, betakaroteeni, Yucca, rosmariini, vitamiinit, mineraalit ja probiootit. Erinomaisen maittavuuden vuoksi, ei suositella vapaata ruokintaa. Seuraa ruokinta-ohjeita.  

Koirat tarvitsevat eläinperäisiä proteiineja, jotka takaavat erinomaisen maistuvuuden, tyydyttävät niiden energiatarpeen sekä ylläpitävät hyvää terveyttä. Lampaanlihajauho on ainoa liharaaka-aine, ja rajoitetuilla raaka-aineilla tämä ruoka on hyvä vaihtoehto herkille ja allergisille koirille. Meadow Feast ruuan proteiinipitoisuus tukee vahvan lihaksiston kehittymistä samalla, kun koirasi saa siitä helposti hyödynnettävää energiaa. Ruoka sisältää terveellisen sekoituksen hedelmiä, marjoja ja vihanneksia kuten; herneitä, omenaa, mustikoita ja porkkanaa. Nämä puolestaan sisältävät luonnollisia antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä terveen immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi. Tämä viljaton ja gluteeniton resepti takaa terveellisen ja erinomaisen hyvin maistuvan ruokavalion!

Raakaproteiini 26,00 %
Raakarasva 15,00 %
Raakakuitu 5,00 %
Kosteus 10,00 %
Kalcium 1,20 %
Fosfori 1,00 %
E-vitamiini 300 IU/kg
DHA 0,05 %*
Omega-6 rasvahapot 2,10 %*
Omega-3 rasvahapot 1,70 %*
L-karnitiini 15,00 mg/kg*
Betakaroteeni 5,00 mg/kg*
Tauriini 0,05%*
* * Ei ole tunnustettu välttämättömäksi ravintoaineeksi AAFCO:n määrittelemissä koirien ravintosisältöprofiileissa.

 Lampaanlihajauho (>25%), herne, Tapioca, Canola-öljy (säilötty tokoferoliseoksella, luontainen E-vitamiinin lähde), herneproteiini, hernekuitu, pellavansiemen, luontaiset aromit, mustikkakuitu, karpalokuitu, omena, mustikka, porkkana, pinaatti, karpalo, suola, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, L-karnitiini, betakaroteeni, Yucca, rosmariini, vitamiinit, mineraalit ja probiootit. Erinomaisen maittavuuden vuoksi, ei suositella vapaata ruokintaa. Seuraa ruokinta-ohjeita. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 12.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,20 €