Pro Pac Ultimates Large Breed Puppy koiranruoka 2,5kg

ProPacUltimatesLargeBreedPuppykoiranruoka_P010700_3.jpg
13,50 €
5,40 € / kg
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Pro Pac Ultimates Large Breed Puppu penturuoka sisältää täydellisen ravitsemuksen ja tasapainoisen ruokavalion, joka sisältää nivelten voiteluaineita (glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia), isojen rotujen pennuille. Koiranruoka ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita.

Pro Pac Ultimates Large Breed Puppu penturuoka sisältää terveelliset ja korkealuokkaiset raaka-aineet. Se on valmistettu koiran kahta ensimmäistä elinvuotta varten ravitsevista, yksinkertaisista ainesosista.

Pro Pac Ultimates Large Breed Puppy koiranruoka sisältää mm. kana raaka-aineita (>20 %), kokojyväriisiä (13 %) ja hedelmiä ja vihanneksia (>12 %). Pro Pac Ultimates -Large Breed Puppy tarjoaa täydellisen ravitsemuksen ja tasapainoisen ruokavalion, joka sisältää nivelten voiteluaineita (glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia) isojen rotujen pennuille. Koiranruoka ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Pro Pac Ultimates Large Breed Puppy koiranruoka täyttää kaikki ravitsemustasot, jotka noudattavat Association of American Feed Control Officials (AAFCO) - viranomaisten määrittelemät koiranruuan ravitsemusprofiilien ravintoainetasot koiran tiineyden ja kasvun aikana.

Raakaproteiini 26,00 %
Raakarasva 14,00 %
Raakakuitu 5,00 %
Kosteus 10,00 %
Kalcium 1,00 %
Fosfori 0,80 %
A-vitamiini 13.800 IU/kg
D3-vitamiini 850 IU/kg
C-vitamiini 35mg/kg
E-vitamiini 100 mg/kg
Omega-6 rasvahapot 3,10 %*
Omega-3 rasvahapot 0,80 %*
L-karnitiini 15,00 mg/kg*
Betakaroteeni 5,00 mg/kg*

Raaka-aineet: Kananliha, tumma riisi, valkoinen riisi, herneet, riisilese, kananrasva (säilötty tokoferoleilla), siikajauho, juurikaskuitu, herneproteiini, pellavansiemenet, kanankanamuna, omena, mustikka, porkkana, pinaatti, mustikkakuitu, karpalokuitu, DL-metioniini, L-lysiini, glukosamiini hydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, Yucca, L-karnitiini, betakaroteeni, vitamiinit, kivennäisaineet.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 2.50 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,50 €