Racinel Black Label Adult Chicken koiranruoka 12kg

PRacinelBLAdultChicken12kg_P010496_1.jpg
42,00 €
3,50 € / kg
Heti varastosta
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,90 €Nouto Salon varastolta: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Racinel Black Label Adult Chicken koiranruoka on viljaton sekä gluteeniton ravinto ja se sopii erinomaisesti yliherkille koirille. Tämä koiran super premium kuivaruoka on valmistettu Tanskassa. Ravinto sisältää kanaa, mutta ei lainkaan yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita.

Racinel Black Label Adult Chicken koiranruoka on viljaton sekä gluteeniton ravinto ja se sopii erinomaisesti yliherkille koirille. Tämä koiran super premium kuivaruoka on valmistettu Tanskassa. Ravinto sisältää kanaa, mutta ei lainkaan yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita, kuten viljaa, viljagluteeineja, soijaa, porsasta, märehtijäeläimiä tai maitotuotteita.

Racinel Black Label Adult Chicken koiranruoka on viljaton, super premium kuivaruoka, johon on lisätty luonnollisia antioksidantteja. Ruoan koostumus kattaa kaikkien aikuisten koirien päivittäisen ravitsemustarpeen. Racinel Adult Chicken – viljattomana ja gluteenittomana sopii erinomaisesti yliherkille sekä myös barffaafille koirille. Yliherkkien koirien elinvoimaisuutta ja terveyttä tukemaan on proteenit pilkottu helposti käytettävään muotoon.

Raakaproteiini 26,00 %
Raakarasva 13,00 %
Raakakuitu 4,00 %
Kosteus 9,00 %
Kalcium 1,10 %
Fosfori 0,80 %

Ravintosisältö:
Käsitelty ja hydrolysoitu (paloiteltu) eläinvalkuainen (28,5% siipikarjaa: kanaa, ankkaa ja kalkkunaa), herneet, peruna, juurikasleike (kuidut), eläinrasva (kana), kuivatut munatuotteet, lohiöljy (kylmäpuristettu), natriumkloridi, sikuri-inuliini, raakalesitiinit, kasviöljyt- ja rasvat (puhdistettu rapsiöljy), frukto-oligosakkaridit, sinkkimetioniini, orgaaninen seleeni kelaattina, mojaven jukkapalmu.

Voidaan tarjota sellaisenaan tai vedellä kostutettuna. Varmista, että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 12.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Salon varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 49,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Nouto Matkahuollosta 6,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 99,00 €:n ostoksista.
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 11,20 €